Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Teknologi, byggeri og transport. Både eud og eux

På indgangen Teknologi, byggeri og transport, kan du vælge mellem to forskellige fagretninger:

  • Byggeri og strøm. 
  • Teknik og motor. 

Begge fagretninger indeholder både eud og eux. Klik nedenfor og læs mere om forløbene på de to fagretninger, som begge har et 2-dages og et 3-dages forløb.

Fødevarer, eud og eux - "Gå på opdagelse i madens verden"

Går du rundt og overvejer en karriere inden for fødevarebranchen, så ta’ chancen nu og besøg os hos Fødevarer, jordbrug og oplevelser!

Vi uddanner ernæringsassistenter, gastronomer (kokke), bagere/konditorer og gourmetslagtere og næsten alle vores uddannelser kan du tage som både eud og eux.

Hos os får du en bred viden om madlavning og ernæring, samt hvordan vi spiller sammen med verden omkring os. Du vil opleve en hverdag, hvor ikke to dage er ens. Med viden og omtanke for verden omkring os, bruger vi det meste af vores tid i køkkenet. Vi er kreative og nytænkende i vores arbejde med spændende råvarer, og går ikke af vejen for en udfordring!

På Fødevarer, jordbrug og oplevelser vil du få forløbet "Klimavenlig mad og sundhed", og du skal vælge mellem et 2-dages og et 3-dages forløb. Klik videre for at se indholdet på dagene og en lille "film" om Fødevarer, jordbrug og oplevelser.

Kom og besøg os til nogle lækre dage i køkkenet.

Business, eud og eux (Kontor, handel og forretningsservice)

Vil du vide hvordan man tjener penge? Kan du lide at arbejde med mennesker? Synes du det er spændende at handle - måske især over nettet? Hvis du kan svare ja på disse spørgsmål, så er Business helt sikkert et område, du vil kunne lide at arbejde med!

Eud/ eux Business er for dig, der brænder for hurtigt at komme i gang med din erhvervskarriere i en butik eller en virksomhed.

Efter et år kan du komme ud at arbejde med en eud. Med en eux kommer du ud at arbejde efter to år. Efter endt eux uddannelse har du mulighed for at læse videre - hvis du ønsker det.

Går du med en iværksætter i maven, er det også her du kan starte.

Når du er færdig på forløbet har du et godt billede af, hvordan det er at gå på eud/ eux Business.

Klik nedenfor og læs mere om forløbet, som både har et 2-dages og et 3-dages forløb.